Verloskundigen

Zwanger? Verloskundige zorg tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed

Verloskundigen Bonnehûs

Je bent zwanger of wilt graag zwanger worden, bij ons kun je terecht.
De verloskundigen van Verloskundigen Bonnehûs willen je graag begeleiden bij een gezonde en veilige zwangerschap en bevalling en een goede start daarna.

Verloskundigen Bonnehûs

De Drie Dukatons 2-h
8917 ET Leeuwarden

Begeleiding

We proberen onze zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen van jou en je partner. Kijk voor meer informatie, over Verloskundigen Bonnehûs, onze verloskundige zorg en alle belangrijke zaken rondom de zwangerschap, bevalling en kraamperiode, op onze site: www.verloskundigenbonnehus.nl
We controleren tijdens de zwangerschap o.a. de bloeddruk, de groei en de ligging van de baby. De frequentie van de controles neemt toe naarmate de zwangerschap vordert, van om de 4 weken in het begin tot elke week aan het eind. We streven ernaar dat je alle verloskundigen hebt gezien tijdens het spreekuur.
We begeleiden de bevalling, thuis of in het ziekenhuis. Na de geboorte van het kindje komen wij nog meerdere keren bij je thuis voor de controles, eventuele adviezen en begeleiding o.a. bij borstvoeding. Ongeveer 6 weken na de bevalling zien we je graag nog een keer terug op de praktijk voor de nacontrole.

Specialisaties

Aanmelden

Als je zwanger bent kun je je online of telefonisch bij ons aanmelden. We maken dan een afspraak voor een eerste controle op de praktijk.

Het team

Ons team bestaat uit een hechte groep verloskundigen met verschillende achtergronden, specialisaties en interesses, bijvoorbeeld op het gebied van echoscopie en borstvoeding. We zijn actief in de regio en hebben allemaal naast ons werk in de praktijk ook andere taken ter bevordering van de kwaliteit van onze zorg.
Zo zijn we vertegenwoordigd in de perinatal audit, het medisch tuchtcollege, het bestuur van verloskundig echocentrum Sicht, etc. We vinden het belangrijk onze kennis up to date te houden en volgen jaarlijks diverse nascholingen.

Kwaliteitsregister

De verloskundigen van Verloskundigen Bonnehûs zijn aangesloten bij de KNOV en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. De echoscopiste van de praktijk is aangesloten bij de KNOV en BEN en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor echoscopisten.
Scroll to Top