Fysiotherapie en Training Vos en
Ghoochannejhad

Eén van de oudste fysiotherapiepraktijken in Leeuwarden.

Fysiotherapie en Training Vos en Ghoochannejhad

De praktijk heeft twee locaties in Leeuwarden waarvan de hoofdlocatie is gevestigd op de tweede etage van gezondheidscentrum Bonnehûs in Leeuwarden. In de praktijk werken 7 fysiotherapeuten en 1 oefentherapeute Cesar.
Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en hebben hun aandachtsgebied:

Openingstijden

Maandag8:00 – 18:00 uur
Dinsdag8:00 – 21:00 uur
Woensdag8:00 – 18:00 uur
Donderdag8:00 – 21:00 uur
Vrijdag8:00 – 18:00 uur

Fysiotherapie en Training Vos en Ghoochannejhad

De Drie Dukatons 2R
8917 ET Leeuwarden

Samenwerking

Fysiotherapie en Training Vos en Ghoochannejhad werkt naast huisartsenpraktijken, verloskundigenpraktijk en apotheek die gevestigd zijn in het Gezondheidscentrum Bonnehûs ook samen met andere zorginstellingen zoals het Sportgeneeskunde Friesland, Medisch Centrum Leeuwarden, Martini Ziekenhuis Groningen, UMCG, Bergman Clinics en Xpert Clinics.
Door deze samenwerking is het mogelijk om voor diverse aandoeningen multidisciplinaire afspraken te maken. Het voordeel van deze manier van werken is dat de lijnen kort zijn en een behandeling, indien nodig, snel aangepast kan worden. Wij zijn een praktijk waarbij gezond bewegen voor iedereen het uitgangspunt is.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of u kunt even langskomen op de praktijk.
Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op:
Als er niemand in de gelegenheid is om de telefoon te beantwoorden kunt u een boodschap achterlaten en wordt u teruggebeld.
Scroll to Top