Apotheek Bonnehûs

Onderdeel van het Gezondheidscentum Bonnehûs

Apotheek Bonnehûs

Apotheek Bonnehûs is onderdeel van het Gezondheidscentum Bonnehûs. De diverse praktijken, o.a. huisartsenpraktijken Baarsma, Rodenberg, Jorritsma en Zarza alsmede Fysiotherapie en training Vos en Ghoochannejhad, Verloskundigen Bonnehûs bieden een breed scala aan zorg.

Apotheek Bonnehûs

De Drie Dukatons 2M

8917 ET Leeuwarden

Service

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht.

Op onze website treft u informatie aan over geneesmiddelen, gezondheid en een uitgebreide zelfzorgwijzer. In de zelfzorgwijzer geven wij advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. Via de website kunt u bovendien vragen stellen of een afspraak maken voor een medicijnconsult.

Openingstijden

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De apotheek is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:30 uur. Tussen 12:00 en 13:00 uur is de apotheek gesloten in verband met lunchpauze.

Buiten onze openingstijden kunt u terecht bij de Poliklinische Apotheek Leeuwarden (PAL), deze is gevestigd in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL), direct links in de centrale hal. Adres: Henri Dunantweg 2, 8934 AD Leeuwarden. De PAL is telefonisch bereikbaar op 058-2861313.          website: https://paleeuwarden.nl

 

Contact

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!

Apotheek Bonnehûs

De Drie Dukatons 2 M
8917ET Leeuwarden
Scroll to Top