Onderdeel van het Gezondheidscentum Bonnehûs

Apotheek Bonnehûs

Apotheek Bonnehûs is onderdeel van het Gezondheidscentum Bonnehûs. De diverse praktijken, o.a. huisartsenpraktijken Baarsma, Eleveld, Jorritsma en Zarza alsmede Fysiotherapie en training Vos en Ghoochannejhad, Verloskundigen Bonnehûs en Noorderbreedte Thuiszorg bieden een breed scala aan zorg.


Service

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht.

Op onze website treft u informatie aan over geneesmiddelen, gezondheid en een uitgebreide zelfzorgwijzer. In de zelfzorgwijzer geven wij advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. Via de website kunt u bovendien vragen stellen of een afspraak maken voor een medicijnconsult.

Openingstijden

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De apotheek is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:30 uur. De apotheker heeft maandag van 11:00 tot 12:00 uur inloopspreekuur.

Buiten openingstijden kunt u terecht bij Spoedapotheek Leeuwarden, deze is gevestigd in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL), helemaal aan het eind van de centrale hal.