• Home
  • /Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie en Training Vos

Wij zijn één van de oudste fysiotherapiepraktijken in Leeuwarden. De praktijk heeft drie locaties in Leeuwarden waarvan de hoofdlocatie is gevestigd op de tweede etage van gezondheidscentrum Bonnehûs in Leeuwarden. In de praktijk werken 10 fysiotherapeuten en twee oefentherapeuten Cesar. Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Samenwerken

Fysiotherapie en Training Vos werkt samen met huisartsenpraktijken, een verloskundigenpraktijk, een apotheek en thuiszorg Palet. Door deze samenwerking is het mogelijk om voor diverse aandoeningen multidisciplinaire afspraken te maken. Het voordeel van deze manier van werken is dat de lijnen kort zijn en een behandeling, indien nodig, snel aangepast kan worden. Wij zijn een praktijk waarbij gezond bewegen voor iedereen het uitgangspunt is.

Specialisaties

Fysiotherapie en Training Vos bestaat uit een team van fysiotherapeuten waarbij iedereen zijn of haar eigen specialiteiten heeft, zoals sportfysiotherapie, manuele therapie en oefentherapie Cesar. In de praktijk is een oefenruimte voor fysiofitness of fysiotraining. Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut kan individueel of in groepsverband.

 

Openingstijden


Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

8:00 – 17:30 uur
8:00 – 20:30 uur
8:00 – 17:30 uur
8:00 – 20:30 uur
8:00 – 17:30 uur

 

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of u kunt even langskomen op de praktijk. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 058 – 212 72 73. Als er niemand in de gelegenheid is om de telefoon te beantwoorden kunt u een boodschap achterlaten en wordt u teruggebeld.

 
VOS logo klein

Fysiotherapie en Training Vos

De Drie Dukatons 2R 8917 ET Leeuwarden t. 058–212 72 73 info@vosfysio.nl